Blog

Državni poticaji za kupnju A+++ uređaja

Državni poticaji za kupnju A+++ uređaja

Prilikom kupnje kućanskog uređaja građani imaju priliku uštedjeti po 800 HRK! U svrhu smanjenja potrošnje energije u kućanstvima i zaštite okoliša, Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost objavio je javni poziv za sufinanciranje kupnje energetski učinkovitih kućanskih uređaja.

Sufinancira se kupnja A+++ hladnjaka, zamrzivača, hladnjaka sa zamrzivačem, perilica posuđa, perilica rublja i sušilica.

Prodajna mjesta i vrste uređaja koji su obuhvaćeni programom možete provjeriti na web stranicama Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost (www.fzoeu.hr) i Ministarstva zaštite okoliša (www.mzoip.hr).

Procedura je jednostavna! Odaberite željeni uređaj i na prodajnom mjestu prilikom kupnje ostavite svoje osobne podatke. Prodavatelj će Vam uručiti jedinstveni obrazac sa barkodom kojeg je potrebno potpisati i zajedno sa preslikama računa, osobne iskaznice i kartice (ili neki drugi dokument koji sadrži IBAN) poslati na adresu Fonda. Dostupno je 10.000 takvih obrazaca, i svaki građanin koji ga dobije može biti siguran da će na svoj račun dobiti 800 kuna državnih poticaja, ukoliko sve dokumente u roku od 15 dana dostavi u Fond.

Budite informirani!

Vaš Key consulting tim!