Blog

HGK dodjeljuje vaučere za sufinanciranje izrade projekata iz područja ribarstva

HGK dodjeljuje vaučere za sufinanciranje izrade projekata iz područja ribarstva

HGK nastavlja sa provedbom projekta “Moj EU projekt” u okviru kojeg je raspisala natječaj za dodjelu vaučera za sufinanciranje izrade projekata za prijavu na natječaje „Prerada proizvoda ribarstva i akvakulture“ i „Produktivna ulaganja u akvakulturu“, koje raspisuje Uprava ribarstva Ministarstva poljoprivrede. Projekti za čiju izradu će se dodijeliti vaučeri trebaju se prijaviti na navedene natječaje zaključno do 31. kolovoza 2016.

Potencijalni korisnici vaučera moraju se prijaviti na natječaj ispunjavanjem kratkog prijavnog obrasca od 01.veljače do 29. veljače 2016. godine (prijave će se obrađivati po redoslijedu zaprimanja). Natječaj je namijenjen isključivo članicama HGK, korisnicama sredstava iz Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo te je kroz njega osiguran ukupan iznos od 150.000 kuna (15 vaučera po 10.000,00 HRK). Kroz ovaj natječaj HGK će financirati izradu prijavne dokumentacije za projekte, što uključuje ispunjavanje prijavnih obrazaca, izradu financijske konstrukcije projekta, odnosno ostalih dokumenata propisanih natječajima raspisanima od strane nadležnog provedbenog tijela.

Cjeloviti tekst natječaja možete pronaći ovdje, ili na web stranicama Hrvatske gospodarske komore (http://www.hgk.hr/sektor-centar/sektor-medjunarodni/3-natjecaj-hgk-za-dodjelu-vaucera-moj-eu-projekt?category=326)

Vaš Key consulting Tim!