Naš tim

Key consulting- Vaš partner!

Tvrtka Key consulting d.o.o. je konzultantska tvrtka specijalizirana za savjetovanje u području europskih fondova i nacionalnih potpora, poslovnog savjetovanja, planiranja i upravljanja te savjetovanja u svezi s financiranjem. Stroga pravila i procedure koja propisuju način podnošenja projektnih prijava i ostalih zahtjeva za financiranjem iziskuju veliku preciznost i pedantnost. U posljednje dvije godine podnijeli smo više od 80 projektnih prijava, od kojih niti jedna nije odbačena prilikom provođenja postupaka administrativne kontrole te kontrole prihvatljivosti prijavitelja, projekta i izdataka.

S obzirom na to da rad na projektima koji se financiraju iz EU i nacionalnih sredstava često iziskuje provedbu postupaka javne nabave, usku suradnju sa javnim sektorom i  naše iskustvo sa ponuditeljima koji vrlo često dostavljaju nepravilne, neprihvatljive ili neprikladne ponude u postupku javne nabave, od ove godine uveli smo novu uslugu koja uključuje postupak savjetovanja ponuditelja, pripreme i dostave ponuda u postupku javne nabave.

Mlad smo i dinamičan tim u korak s informacijskim trendovima i zahtjevima klijenata.

Key consulting Tim zajedno sa partnerima svojim klijentima jamči kvalitetnu i profesionalnu uslugu utemeljenu na znanju stručnjaka iz raznih područja. Interes naših klijenata nalazi se na prvome mjestu pa se prilikom sklapanja poslovne suradnje prilagođavamo Vašim zahtjevima i potrebama. Budite naš partner a ne samo klijent!

Više o nama: Kako je započela naša poduzetnička priča

Kako uspješno povući sredstva iz EU fondova

Dobili ste bespovratna sredstva i što sad

Predstavljanje projekata financiranih bespovratnim sredstvima- Vižinada

Predstavljanje projekata financiranih bespovratnim sredstvima- Vižinada- Glas Istre

Korištenje obnovljivih izvora energije

Kako odabrati konzultanta

Naši projekti

Kako formirati projektni tim

Konzultant i klijent – Kako ostvariti kvalitetan partnerski odnos?

MISIJA
Pružati pouzdane i kvalitetne usluge koji će našim klijentima omogućiti ostvarenje željenih pothvata.

VIZIJA
Pružati kvalitetne usluge koje će nadmašiti očekivanja naših klijenata.

Kristina RadolovićVlasnik, Direktor

Kristina Radolović

Vlasnik, Direktor

Kristina je izvršna direktorica u Key consultingu zadužena za financijsko-investicijska pitanja te izradu projektnih prijedloga za financiranje poduzetničkih ideja iz EU i nacionalnih fondova. Zadužena je također za razvoj poslovnih i marketing planova, pripremu razvojnih dokumenata, pronalaženje optimalnih rješenja za financiranje projektnih ideja u skladu sa preferencijama i mogućnostima klijenata, posredovanje i pomoć u procesu iznalaženja bankovnih kredita i ostalih izvora financiranja, osmišljavanje i provedbu treninga, pripremu i provedbu javne nabave, marketing i vidljivost tvrtke. Prvenstveno surađuje s javnim sektorom, poduzetnicima i poljoprivrednim gospodarstvima.

Posjeduje radno iskustvo u domeni EU poljoprivredne, ruralne, ribarske i lokalne politike, pripreme IPARD programa. Profilirala se kao stručnjak u poduzetničkom savjetovanju zahvaljujući radnom iskustvu na poziciji savjetnik za EU fondove da bi kasnije bila imenovana i na mjesto direktora gdje stječe znanja potrebna za upravljanjem poduzećem. Osim toga, posjeduje službeni certifikat za javnu nabavu. Studirala je na ekonomskom fakultetu Wirtschafts Universitaet Wien smijer socijalna ekonomija, a diplomirala je na Ekonomskom fakultetu u Puli, smjer ekonomija, gdje je završava i diplomski studij iz područja ekonomije.

Katarina Vojnović, mag.oec.Vlasnik

Katarina Vojnović, mag.oec.

Vlasnik

Katarina je zadužena za razvoj i upravljanje projektima vezanim za poslovanje poduzeća, obrta, poljoprivrednih gospodarstava i udruga koji djeluju u poljoprivrednom, gospodarskom. turističkom i civilnom sektoru. Njezino područje stručnosti pokriva analize poslovanja, razvoj poslovne ideje i savjetovanje u skladu s nacionalnim i europskim zakonodavstvom, financijsku analizu, analizu stanja na tržištu i procjenu konkurentnosti, sastavljanje poslovnih planova i investicijskih studija, pripremu projektne dokumentacije za prijavu na europske i nacionalne natječaje, provedbu javne nabave, implementaciju i evaluaciju projektnih aktivnosti.

Poslovno iskustvo stekla je kao projektni menadžer na provedbi projekta Turističko-ugostiteljske škole gdje je usavršila znanja potrebna za pripremu natječajne dokumentacije, provedbu javne nabave te upravljanje i implementaciju projektnih aktivnosti. Također, ima višegodišnje iskustvo rada kao Stručni savjetnik za EU fondove gdje je radila na poslovima izrade investicijskih studija, poslovima savjetovanja, pripreme i implementacije raznovrsnih projekata. Posjeduje službeni certifikat za javnu nabavu. Katarina je diplomirala poslovnu informatiku na Ekonomskom fakultetu u Puli te svoje usavršavanje nastavila na Poslijediplomskom specijalističkom studiju Europskih integracija, regionalnog i lokalnog ekonomskog razvoja također u Puli. Koristi se alatima za upravljanje projektima i izradu konceptualnih mapa kao što su FreeMind, CmapTools i dr.

Robert Ribarić, dr.sc.Savjetnik za EU fondove i financijsko poslovanje

Robert Ribarić, dr.sc.

Savjetnik za EU fondove i financijsko poslovanje

Robert je u poduzeću Key consulting zadužen za razvoj i upravljanje projektima prvenstveno vezanim uz strateški razvoj te poduzetništvo, isto tako zadužen je za financijsko savjetovanje, projektni menadžment te planiranje investicija i ekonomsko financijsku analizu poduzeća. Robert također posjeduje kompetencije iz područja upravljanja ljudskim potencijalima te upravljanja kvalitetom što uključuje aktivno provođenje standarda ISO 9001, ISO 14001, ISO 27001 te poznavanje ostalih standarda (ISO 50001, ISO 26000, ISO 22000, ISO 31000).

Posjeduje dugogodišnje poslovno iskustvo u obavljanju poslova poslovne analize, analize tržišta, izrade budžeta, investicijskih studija i studija izvodljivosti koje je stekao radom na pozicijama voditelja odjela financija i kontrolinga, direktora financija i kontrolinga, voditelja investicije te sudjelovanjem u projektnom timu na projektu “Creation of a tourism product club with the aim of repositioning a tourist destination“ na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji.

Formalno obrazovanje stekao je na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu u Opatiji gdje je završio dodiplomski studij, a kasnije i poslijediplomski znanstveni magistarski studij sa temom magistarskog rada: „Suvremene tendencije financijskog managementa poduzeća“ te u konačnici i poslijediplomski znanstveni doktorski studij „Poslovna ekonomija“ sa temom doktorskog rada: „Inoviranje modela koncepcije razvoja u izazovima dinamike turističkoga tržišta“, znanstveno istraživanje provedeno na lokaciji šire turističke destinacije Poreč.

Stečeno znanje između ostalog pružilo mu je kompetencije za djelovanje na području upravljanja turističkim proizvodom što uključuje izradu koncepcije i strategije razvoja proizvoda turističke destinacije i hotelskih poduzeća, kreiranje strategije razvoja destinacijskog proizvoda, istraživački rad u području turizma i dr.