Blog

Odluka o isplati sredstava za izgradnju i opremanje dječjeg vrtića i jaslica u Vižinadi

Odluka o isplati sredstava za izgradnju i opremanje dječjeg vrtića i jaslica u Vižinadi

/USPJEŠNI PROJEKTI/

Čestitamo našem klijentu Općina Vižinada na konačnoj Odluci o isplati sredstava za izgradnju i opremanje dječjeg vrtića i jaslica u Vižinadi, projekta čija je službena provedba započela u prosincu 2018. godine.

Od cjelokupnog iznosa investicije (10.942.084,85 kn) povučeno je 5.214.281,63 kn bespovratnih sredstava, što iznosi 99,96% od ugovorno dodijeljene potpore. Projekt je proveden u sklopu Programa ruralnog razvoja 2014.-2020. u okviru podmjera 7.4.- pokretanje, poboljšanje ili proširenje lokalnih temeljnih usluga za ruralno stanovništvo, uključujući slobodno vrijeme i kulturne aktivnosti te povezanu infrastrukturu.

Ovakav izvanredan uspjeh u procesu provedbe EU projekta rezultat je pametnog upravljanja projektima te osiguranja potrebnih financijskih, organizacijskih i provedbenih kapaciteta kojima se omogućava da stvarno dodijeljena sredstva i stignu na račun korisnika.

Veselimo se još jednom uspješno realiziranom projektu u okviru višegodišnje suradnje s Općina Vižinada – Comune di Visinada koja nam je iskazala svoje povjerenje!