Blog

StartCo – početni paketi potpore poduzetnicima

StartCo – početni paketi potpore poduzetnicima

U petak 18. rujna pokrenut je program “StartCo – realiziraj vlastitu poslovnu ideju” koji sadrži početni paket potpore poduzetnicima koji posluju do 2 godine ili koji tek pokreću poslovanje! Paket se sastoji od 8.000 HRK potpore od čega se 4.000 HRK može realizirati za nabavu informatičke opreme i/ili 4.000 HRK za izradu prve internetske stranice.

Cilj programa je omogućiti poduzetnicima jednostavnije i jeftinije osnivanje poduzeća, odnosno postojećim poduzetnicima početnicima olakšati početak poslovanja.

Korisnici: osobe koje planiraju registrirati trgovačko društvo, obrt ili samostalnu djelatnost; poduzetnici početnici koji su osnovali poduzeće/obrt u protekle 2 godine, a prethodno nikada nisu bili vlasnici ili većinski suvlasnici poduzeća/obrta

Prijava: od 18. rujna ispunjavanjem kratke on-line prijavnice na internetskim stranicama www.startco.hr ili dostavljanjem popunjenog vaučera (zahtjeva za bespovratnu potporu) na adresu HAMAG-BICRO-a. Svi prijavitelji biti će obaviješteni o prihvaćanju prijave u roku od 5 radnih dana od zaprimanja popunjenog obrasca. U roku od 60 dana od ostvarenja statusa prihvatljivog korisnika potpore, korisnik je dužan nadležnom tijelu dostaviti potvrde o osnivanju poduzeća te račune o troškovima kako bi im se isplatila potpora.

Budite informirani i iskoristite sve prilike koje vam se pružaju!

Vaš Key consulting tim!